skip to Main Content
[wpml_language_selector_widget]
Njoftim Sa I Përket Konkursit Për Pranimin E Studentëve Në Vitin Akademik 2019/20

Njoftim sa i përket konkursit për pranimin e studentëve në vitin akademik 2019/20

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është në pritje të vendimit që do të merret në Këshillin Shtetëror për Cilësi sa i përket akreditimit institucional në mënyrë që të mund të shpall konkursin për pranimin e studentëve në vitin akademik 2019/20. Këshillin Shtetëror për Cilësi është në proces të vlerësimit dhe varësisht prej vendimit do të procedohet tutje. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Back To Top