skip to Main Content
[wpml_language_selector_widget]
Intervista e rektorit Musaj në TV Klan
Studentët mund të shfrytëzojnë pajisjet e Shërbimit Gjeologjik për punë praktike

Studentët mund të shfrytëzojnë pajisjet e Shërbimit Gjeologjik për punë praktike

Pajisjet e Shërbimit Gjeologjik të Kosovës (SHGJK), që janë të vendosura në  Fakultetin e Gjeoshkencave në kuadër të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, do të mund të shfrytëzohen nga studentët për qëllime studimore. Për këtë…

Lexo më shumë
Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Ndërdisiplinore Ndërkombëtare   “Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore” [Bashkëveprimi ndërmjet arsimit, familjes, besimit fetar, politikës dhe ekonomisë]   Afati i dërgimit të abstrakteve: 30 shtator 2019; 24.00 GMTAfati i aplikimit për Sesione të Veçanta: 15 shtator 2019; 24.00…

Lexo më shumë
Ankesa e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” drejtuar KSHC/AKA lidhur me vendimin e datës 29.07.2019

Ankesa e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” drejtuar KSHC/AKA lidhur me vendimin e datës 29.07.2019

Bashkangjitur gjeni ankesën që UMIB ka ushtruar kundër vendimit të KSHC/AKA për mosakreditim të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2019/2020. Kliko këtu

Lexo më shumë
Back To Top