skip to Main Content
[wpml_language_selector_widget]
NJOFTIME

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda Etika në biznes dhe Etika në kontabilitet dhe auditim për afatin shtator 2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit me shkrim nga lënda Etika në biznes dhe Etika në kontabilitet dhe auditim për afatin shtator 2019. Kliko këtu

Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SMU-së

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se prej 23 deri më 28 gusht 2019 hapet SMU-ja për paraqitjen e provimeve në afatin e shtatorit. 

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Shtatorit në Fakultetin Ekonomik. Kliko këtu

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Shtatorit në Fakultetin Ekonomik. Kliko këtu

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria

Back To Top