skip to Main Content
[wpml_language_selector_widget]

Administrata Qendrore e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”

Nr.Emri dhe mbiemriPozitaEmail
1Gani SelimiDrejtor i Zyrës për Çështje Akademikegani.selimi@umib.net
2Besim KurtiDrejtor i Zyrës pë Buxhet dhe Financabesim.kurti@umib.net
3Sadete AzemiMenaxhere e Zyrës së Personelitsadete.azemi@umib.net
4Ahmet JashariDrejtor i Zyrës për Informim dhe Komunikim me PublikunInfo@umib.net
5Lulzim BunjakuDrejtor i Zyrës për Teknologji Informativelulzim.bunjaku@umib.net
6Zymber HalitiAdministrator i rrjetitzymber.haliti@umib.net
7Kastriot XhemaDrejtor i Zyrës për Shërbime të Studentëvekastriot.xhema@umib.net
8Elmaze MuharremiUdhëheqëse e Zyrës për Prokurimelmaze.muharremi@umib.net
9Fjolla BerishaZyrtare për Mirëmbajtjen e Web Faqesfjolla.berisha@umib.net
10Riza HaziriZyrtar i lartë për sigurim të cilësisëriza.haziri@umib.net
11Dafina AliqiZyrtar Certifikuesdafina.aliqi@umib.net
12Kushtrim VeliuZyrtar i Lartë i Personelitkushtrim.veliu@umib.net
13Shkëndije HasaniZyrtar për Zotimin e Mjeteve Buxhetoreshkendije.hasani@umib.net
14Albana BrojaZyrtare i Pasurisëalbana.broja@umib.net
15Dorina ÇitakuZyrtar për Arkivdorina.citaku@umib.net
16Burim HasaniZyrtar i Lartë për Buxhet dhe Financaburim.hasani@umib.net
17Sadete GërguriZyrtar për redaktim dhe lekturësadete.gerguri@umib.net
18Driton PreshevaZyrtar i Deposdriton.presheva@umib.net
19Selvije SalihuPunëtore në byfe

Back To Top